ATEX-koulutus

ATEX-koulutuksessa perehdytään räjähdysvaarallisen tilan turvallisuuteen. Koulutuksessa tarkastellaan ATEX-tilojen, tilaluokitusten ja tiloissa käytettävien laitteiden vaatimuksia sekä turvallista työskentelyä. Lainsäädäntö velvoittaa, että ATEX-tiloissa työskentelevät on koulutettava turvalliseen työskentelyyn ja räjähdyssuojeluun. Koulutus täyttää  valtioneuvoston asetuksen räjähdyskelpoisten ilmaseosten työntekijöille aiheuttaman vaaran torjunnasta (VNa 576/2003) liitteen 2 ja SFS-EN 60079-14 (2015) -standardin velvoittavan liitteen A -vaatimukset. Koulutuksen hyväksytysti suorittanut saa ATEX-pätevyyden.

Koulutuksen kesto: 1 päivä

Toteutustapa: Webinaari tai lähikoulutus

Koulutuksen hinta: 250 € + alv.

Pätevyyden voimassaolo: 5 vuotta

Räätälöity koulutus

Järjestämme räätälöityjä lähi- ja webinaarikoulutuksia teidän organisaationne tarpeisiin. Kohdennamme koulutukset vastaamaan käytännönläheisesti teidän toimintaanne, joka tukee parhaiten päivittäistä työntekoa ja toimintatapojanne. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teidän tarpeisiinne sopiva koulutus.

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja kerromme lisää palveluistamme.