Vaarallisten töiden turvallisuuskoulutukset

Vaarallisten töiden tekeminen edellyttää, että on laadittu  työn turvallisuussuunnitelma ja työntekijät ovat päteviä suorittamaan turvallisesti työtehtäviä. Tyypillisiä työsuorituksia, jotka vaativat erillisen turvallisuussuunnitelman on esimerkiksi räjäytystyöt, ahtaissa paikoissa suoritettavat työt ja korkealla työskentely.

Tarjoamme monipuoliset vaarallisten töiden turvallisuuskoulutukset. Järjestämme avoimia säiliötöiden turvallisuuskoulutuksia ja putoamissuojauksen peruskoulutusta. Lisäksi järjestämme räätälöityä koulutuksia ja harjoituksia, kuten korkealla työskentelyä ja pelastautumista erilaisissa tilanteissa.

Koulutusten avulla parannetaan vaarallisten töiden työskentelyturvallisuutta ja varmistetaan velvoitteiden mukainen toiminta. Kouluttajina toimivat pitkän linjan pelastusalan ammattilaiset, joilla on monipuolinen käytännön kokemus vaarallisten töiden kouluttamisesta ja pelastustehtävistä.

Räätälöity koulutus

Järjestämme räätälöityjä lähi- ja webinaarikoulutuksia teidän organisaationne tarpeisiin. Kohdennamme koulutukset vastaamaan käytännönläheisesti teidän toimintaanne, joka tukee parhaiten päivittäistä työntekoa ja toimintatapojanne. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teidän tarpeisiinne sopiva koulutus.

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja kerromme lisää palveluistamme.