Kone- ja nostotöiden turvallisuuskoulutukset

Tarjoamme monipuoliset kone- ja nostotöiden turvallisuuskoulutukset. Konetöiden turvallisuuskoulutukset on suunniteltu koneiden ja laitteiden käyttäjille. Järjestämme avoimia henkilönostin-, trukki- ja kurottajakoulutuksia. Koulutuksissa on teoriaosuuden lisäksi käytännön harjoituksia, joiden avulla voidaan varmistaa riittävä osaaminen.

Nostotöiden turvallisuuskoulutukset on tarkoitettu laitteiden käyttäjille ja nostotöistä vastaaville henkilöille. Järjestämme avoimia kurottaja-, alamies-, nostotyön suunnittelijan ja valvojan koulutuksia. Lisäksi tarjoamme nosturien ja nostoapuvälineiden turvallisen käytön sekä nostoapuvälineiden tarkastuskoulutusta. Koulutusten avulla parannetaan nostotöiden turvallisuutta ja varmistetaan velvoitteiden mukainen toiminta.

Kone- ja nostotöiden turvallisuuskoulutukset soveltuvat kaikille koneiden ja laitteiden käyttäjille sekä nostotöihin osallistuville toimialasta riippumatta, kuten rakennusalalle ja teollisuuteen. Koulutukset toteutetaan yhteistyössä Ramirentin kanssa.

Räätälöity koulutus

Järjestämme räätälöityjä lähi- ja webinaarikoulutuksia teidän organisaationne tarpeisiin. Kohdennamme koulutukset vastaamaan käytännönläheisesti teidän toimintaanne, joka tukee parhaiten päivittäistä työntekoa ja toimintatapojanne. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teidän tarpeisiinne sopiva koulutus.

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja kerromme lisää palveluistamme.