Kemikaali ja vaaralliset aineet -koulutukset

Tarjoamme monipuoliset kemikaali ja vaaralliset aineet -koulutukset. Järjestämme avoimia ATEX-, kemikaaliturvallisuus- ja VAK-maantiekuljetuksen tiedostavaa koulutusta sekä kemikaalin käytönvalvojan peruskoulutusta. Lisäksi järjestämme räätälöityä koulutuksia ja harjoituksia, kuten paineilmalaitteiden käyttökoulutuksia ja kuinka toimia kemikaalionnettomuustilanteessa.

Koulutusten avulla parannetaan kemikaali ja vaaralliset aineiden työskentelyturvallisuutta sekä varmistetaan velvoitteiden mukainen toiminta. Kouluttajina toimivat pitkän linjan pelastusalan ammattilaiset, joilla on monipuolinen kokemus teollisuudesta ja pelastustoimesta.

Räätälöity koulutus

Järjestämme räätälöityjä lähi- ja webinaarikoulutuksia teidän organisaationne tarpeisiin. Kohdennamme koulutukset vastaamaan käytännönläheisesti teidän toimintaanne, joka tukee parhaiten päivittäistä työntekoa ja toimintatapojanne. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teidän tarpeisiinne sopiva koulutus.

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja kerromme lisää palveluistamme.