Ympäristönhallinta

Ympäristönhallinta tarkoittaa, että organisaatiossa on vaatimustenmukainen ja jatkuvasti parannettava ympäristönhallintajärjestelmä. Tämä tekee ympäristönhallinnasta luotettavaa ja edesauttaa sitä, että kaikkia ympäristömääräyksiä noudatetaan.

Hyvin hallinnoitu ja integroitu ympäristönhallintajärjestelmä auttaa energia- ja resurssitehokkaaseen toimintaan, vähentää käyttökustannuksia ja varmistaa, että palvelua kehitetään jatkuvasti. Sitoutuminen ympäristöön ja tämän esiin tuominen voi jopa avata uusia liiketoimintamahdollisuuksia ympäristötietoisten asiakkaiden kanssa.

Ympäristönhallinnan toteuttamisessa on suositeltavaa hyödyntää ISO 14001 -standardia, joka on maailman tunnetuin viitekehys ympäristöjärjestelmälle. Standardi nostaa ympäristöasiat vahvemmin johdon agendalle ja edellyttää ympäristöasioiden sisällyttämistä strategioihin. Lisäksi standardi korostaa riskilähtöistä ajattelutapaa, johon kuuluu riskien ja mahdollisuuksien tunnistaminen.

Vaatimusten toteutumisesta tulee useille organisaatioille isojakin haasteita, jolloin ne aiheuttavat turhaa stressiä, vievät paljon aikaa muilta asioilta ja voivat tuntua hyvin monimutkaisilta. Näitä helpottaaksemme tarjoamme selkeitä, kokonaisvaltaisia ja räätälöityjä palveluita, joiden avulla kaikki vaatimukset tulee varmasti täytettyä.

Jos ympäristönhallinta tuntuu haastavalta, Ahertava auttaa

Ajankohtaisia kirjoituksia ympäristönhallinnasta

Kuinka toteutan helposti ISO 14001 -standardin mukaisen ympäristönhallintajärjestelmän?

Kuinka toteutan helposti ISO 14001 -standardin mukaisen ympäristönhallintajärjestelmän? 1212 670 Ahertava

Luotettava ympäristönhallinta tarkoittaa, että organisaatiossa on vaatimustenmukainen ja jatkuvasti parannettava ympäristönhallintajärjestelmä. Tämä auttaa noudattamaan kaikkia tarvittavia ympäristömääräyksiä. Hyvin hallinnoitu ja integroitu ympäristönhallintajärjestelmä auttaa käyttämään energiaa ja resursseja tehokkaammin, vähentää käyttökustannuksia…

Aiheeseen liittyvät videot

Katso kaikki videot Ahertavan YouTube-kanavalla

Palvelumme käyttö tuo organisaatiolle useita etuja

Ympäristönhallinnan palveluita käyttävät asiakkaamme ovat todenneet, että he suosittelisivat palvelua hyvin todennäköisesti myös muille. Tässä muutamia asioita, mitkä asiakkaat ovat kokeneet erityisen hyviksi:

  • Asiantuntijatason ymmärrys ympäristöriskien arviointiin ja hallintaan.
  • Varmuus kaikkien ympäristömääräysten vaatimusten täyttämisestä.
  • ISO 14001 -standardin mukaan tehty hallintajärjestelmä ja dokumentaatio.
  • Ajankäyttö on optimoitu olennaisimmat asiat priorisoiden.
  • Hyvä ymmärrys siitä, miten ympäristönhallinta vaikuttaa liiketoimintaan.
  • Projektit viedään läpi tehokkaasti.

Käyttämällä asiantuntijapalveluamme voit olla varma siitä, että organisaation ympäristönhallinta on hoidettu kaikkien standardien ja vaatimusten mukaisesti. Yhteistyömme vapauttaa tietenkin myös teidän aikaa, jolloin voit keskittyä liiketoiminnan kannalta tärkeisiin asioihin ja samalla vähentää stressiä, kaaoksen tuntua ja riskejä.

Ota yhteyttä