Ympäristönhallinta

Ympäristönhallinta tarkoittaa, että organisaatiossa on kaikkien vaatimusten mukainen ja jatkuvasti parannettava ympäristönhallintajärjestelmä. Tämä tekee ympäristönhallinnasta luotettavaa ja edesauttaa sitä, että kaikkia ympäristömääräyksiä noudatetaan.

Hyvin hallinnoitu ja integroitu ympäristönhallintajärjestelmä auttaa energia- ja resurssitehokkaaseen toimintaan, vähentää käyttökustannuksia ja varmistaa, että palvelua kehitetään jatkuvasti. Sitoutuminen ympäristöön ja tämän esiin tuominen voi jopa avata uusia liiketoimintamahdollisuuksia ympäristötietoisten asiakkaiden kanssa.

Myös ympäristönhallintaan on valmiita standardeja. ISO 14001 -standardi on maailman tunnetuin viitekehys ympäristöjärjestelmälle. Standardissa nostetaan ympäristöasiat johdon agendalle ja edellytetään ympäristöasioiden sisällyttämistä yrityksen strategioihin. Näiden lisäksi se korostaa riskilähtöistä ajattelutapaa, eli riskien ja mahdollisuuksien tunnistamista.

Vaatimusten toteutumisesta tulee useille organisaatioille isojakin haasteita, jolloin ne aiheuttavat turhaa stressiä, vievät paljon aikaa muilta asioilta ja voivat tuntua hyvin monimutkaisilta. Näitä helpottaaksemme tarjoamme selkeitä, kokonaisvaltaisia ja räätälöityjä palveluita, joiden avulla kaikki vaatimukset tulee varmasti täytettyä.

Jos ympäristönhallinta tuntuu haastavalta, Ahertava auttaa

Asiantuntijapalvelut
Lue lisää
Ympäristöpäällikkö
Lue lisää
Koulutukset
Lue lisää

Tutustu ympäristönhallinnan asiantuntijoihin ja lue aiheesta lisää

Asiantuntijat
Lue lisää
Artikkelit
Lue lisää

Palvelumme käyttö tuo organisaatiolle useita etuja

Ympäristönhallinnan palveluita käyttävät asiakkaamme ovat todenneet, että he suosittelisivat palvelua hyvin todennäköisesti myös muille. Tässä muutamia asioita, mitkä asiakkaat ovat kokeneet erityisen hyviksi:

  • Asiantuntijatason ymmärrys ympäristöriskien arviointiin ja hallintaan.
  • Varmuus kaikkien ympäristömääräysten vaatimusten täyttämisestä.
  • ISO 14001 -standardin mukaan tehty hallintajärjestelmä ja dokumentaatio.
  • Ajankäyttö on optimoitu olennaisimmat asiat priorisoiden.
  • Hyvä ymmärrys siitä, miten ympäristönhallinta vaikuttaa liiketoimintaan.
  • Projektit viedään läpi tehokkaasti.

Käyttämällä asiantuntijapalveluamme voit olla varma siitä, että organisaation ympäristönhallinta on hoidettu kaikkien standardien ja vaatimusten mukaisesti. Yhteistyömme vapauttaa tietenkin myös teidän aikaa, jolloin voit keskittyä liiketoiminnan kannalta tärkeisiin asioihin ja samalla vähentää stressiä, kaaoksen tuntua ja riskejä.

Ota yhteyttä