Ensiapukoulutukset

Ensiavulla tarkoitetaan loukkaantuneelle tai sairauskohtauksen saaneelle välittömästi annettavaa fyysistä ja psyykkistä apua. Ensiavun tavoite on estää vammojen paheneminen ja uusien vammojen syntyminen. Jokainen voi toiminnallaan parantaa merkittävästi autettavan henkilön selviytymistä ensiavun avulla. Tämän takia on tärkeää käydä ensiapukoulutus ja kerrata taitoja säännöllisesti.

Työnantajalla on myös velvollisuus työturvallisuuslain mukaan huolehtia ensiavun järjestämisestä työpaikalla. Ensiapukoulutukset ovat olennainen osa ennaltaehkäisevää työterveyshuoltoa.  Tämän takia työnantajan on mahdollisuus saada Kelalta korvausta ensiapukoulutuksista, joka voi olla enimmillään 60 prosenttia kustannuksista.

Valikoimastamme löytyy monipuoliset ensiapukoulutukset, joissa kouluttajina toimivat päivittäin ensihoito- ja pelastustehtävissä toimivat ammattilaiset. Ensiapukoulutuksia on tarjolla eri pituisina (4 h, 8 h ja 16 h).  Meidän ensiapukoulutuksissa voit päivittää 16 tunnin ensiapukortin lyhyemmällä koulutuksella. Pätevyyden voi päivittää yhden kerran joko 4 tunnin tai 8 tunnin ensiapukoulutuksessa. Kaikki ensiapukoulutukset on tarjolla avoimina webinaarikoulutuksina koulutuskalenterissamme.

Räätälöity koulutus

Järjestämme räätälöityjä lähi- ja webinaarikoulutuksia teidän organisaationne tarpeisiin. Kohdennamme koulutukset vastaamaan käytännönläheisesti teidän toimintaanne, joka tukee parhaiten päivittäistä työntekoa ja toimintatapojanne. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teidän tarpeisiinne sopiva koulutus.

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja kerromme lisää palveluistamme.