Kyberturvallisuus- ja tietosuojakoulutukset

Kyberturvan ja tietosuojan merkitys on kasvanut merkittävästi viime vuosien aikana. Palveluita digitalisoidaan, tuotantotavat muuttuvat ja niitä ulkoistetaan enemmän kuin koskaan. Samalla käyttötarpeet ovat muuttuneet etätyöskentelyn yleistyessä ja päätelaitteiden määrän kasvaessa.

Verkkorikollisuus on myös kasvanut voimakkaasti, kuten erilaiset petokset (esim. kalasteluviestit, nigerialaiskirjeet), identiteettivarkaudet ja kiristyshaittaohjelmat. Lisäksi EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) velvoittaa rekisterinpitäjää toteuttamaan asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet, jotta henkilötietojen käsittely on turvattua. Kyberturvan ja tietosuojan toteuttaminen onkin tänä päivänä erittäin tärkeää, jossa henkilöstöllä on merkittävä rooli.

Tarjoamme koko henkilöstölle soveltuvia avoimia kyberturvallisuus- ja tietosuojakoulutuksia. Järjestämme myös tietosuojavastaavan koulutusta. Kouluttajina toimivat kyberturvan ja tietosuojan ammattilaiset, joilla on monipuolinen käytännön kokemus eri toimialoilta.

Räätälöity koulutus

Järjestämme räätälöityjä lähi- ja webinaarikoulutuksia teidän organisaationne tarpeisiin. Kohdennamme koulutukset vastaamaan käytännönläheisesti teidän toimintaanne, joka tukee parhaiten päivittäistä työntekoa ja toimintatapojanne. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teidän tarpeisiinne sopiva koulutus.

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja kerromme lisää palveluistamme.