Toimitilaturvallisuus

Nykyään on olemassa useita erilaisia vaatimuksia ja vastuukysymyksiä liittyen toimitilaturvallisuuteen ja työympäristöön. Toimitiloissa on useita välttämättömiä järjestelmiä, laitteita ja rinnakkaisia tietoliikenneratkaisuja, joiden turvallisuustaso ei välttämättä vastaa nykyvaatimuksia. Näiden lisäksi usein löytyy vielä yhteensopivuusongelmia ja kokonaisuuden hallinnassa on haasteita. Käytössä saattaa esimerkiksi olla useiden eri toimittajien palveluja, jolloin keskittämistä ei voida hyödyntää ja kokonaisuus saattaa olla hajanainen.

Useille organisaatioille tulee turhia kustannuksia useiden eri toimittajien käytöstä, ja laskutusten seuranta voi olla ongelmallista. Kokonaisuus on altis häiriöille, koska turvallisuus- ja laatutaso vaihtelee osakokonaisuuksien välillä. Alihankkijoilla saattaa myös olla riskit ja kyberriskit liian huonosti hallinnassa. Näiden lisäksi energiansäästötavoitteiden takia kulutuksen hallintaan liittyvät ratkaisut ovat korostuneet.

Eri vaatimusten toteuttamisesesta onkin tullut monelle organisaatiolle iso haaste, joka aiheuttaa stressiä, vie aikaa ja tuntuu monimutkaiselta. Siksi tarjoamme selkeät, kokonaisvaltaiset ja räätälöidyt palvelut, joiden avulla toimitilojen turvallisuusvaatimukset täyttyvät varmasti oikein ja kunnolla.

Mietityttääkö toimitilaturvallisuus?
Me autamme!

Lue ajankohtaisia kirjoituksia toimitilaturvallisuudesta

Kuinka toimitilaturvallisuutta kehitetään käyttäjälähtöisesti?

Kuinka toimitilaturvallisuutta kehitetään käyttäjälähtöisesti? 1858 1118 Ahertava

Tänä päivänä on olemassa paljon erilaisia vaatimuksia ja vastuukysymyksiä, joihin sekä toimitilaturvallisuus että työympäristö liittyvät. Toimitiloissa on useita välttämättömiä järjestelmiä ja laitteita sekä rinnakkaisia tietoliikenneratkaisuja, joiden turvallisuustaso ei vastaa nykyvaatimuksia.…

Unohda arvailu ja anna asiantuntijan laittaa toimitilaturvallisuus kuntoon

Kyselyn perusteella toimitilaturvallisuuden asiantuntijapalveluitamme käyttävät asiakkaat suosittelisivat palvelua hyvin todennäköisesti. He ovat kokeneet positiivisena esimerkiksi seuraavat asiat:

  • Ammattitason riskien arviointi ja hallinta
  • Varmuus siitä, että kaikki turvallisuusmääritykset täytetään
  • Lakisääteinen turvallisuusdokumentaatio
  • Ajankäytön optimointi: aika käytetään tehokkaasti ja oleellisiin asioihin
  • Toimitilojen toimivuuden liiketoiminnallinen ymmärrys
  • Resurssitehokas projektien läpivienti

Palvelumme avulla voit varmistaa, että organisaation toimitilaturvallisuus on kunnossa ja eri vaatimustenmukaista. Ulkoistamalla palvelun asiantuntijoille vapautat aikaa liiketoiminnan kannalta olennaisiin asioihin ja sitä kautta vähennät merkittävästi stressiä, kaaosta ja riskejä.

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja kerromme lisää palveluistamme.