Tieto- ja kyberturva

Tieto- ja kyberturvan merkitys on kasvanut merkittävästi viime vuosien aikana. Palveluita digitalisoidaan, tuotantotavat muuttuvat ja niitä ulkoistetaan enemmän kuin koskaan. Samalla käyttötarpeet ovat muuttuneet etätyöskentelyn yleistyessä ja päätelaitteiden määrän kasvaessa.

Samalla kun kaikki digitalisoidaan ja pyritään saamaan etäyhteyksien päähän, kasvaa myös verkkorikollisuus voimakkaasti. Erilaiset petokset, identiteettivarkaudet ja kiristyshaittaohjelmat ovat jo valitettavan yleisiä. Näidenkin takia EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) velvoittaa rekisterinpitäjää toteuttamaan asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet, jotta henkilötietojen käsittely on turvallista.

Tieto- ja kyberturvan toteuttaminen tulee suhteuttaa organisaation kokoon, toimintaan, suojattaviin tietoihin sekä niiden riskitasoon. Turvallisuustoimien toteuttamisessa on suositeltavaa hyödyntää valmiiksi saatavilla olevia hallintamalleja, kuten esimerkiksi ISO 27001 -standardia. Näin vaatimukset on helpompi tunnistaa ja hallintatoimenpiteet voidaan määrittää systemaattisesti.

Eri vaatimusten toteuttamisesta on tullut monelle organisaatiolle iso haaste, joka aiheuttaa stressiä, vie aikaa ja tuntuu monimutkaiselta. Siksi tarjoamme selkeät, kokonaisvaltaiset ja räätälöidyt palvelut, joiden avulla tietoturvavaatimukset täytetään varmasti oikein ja aukottomasti.

Ahertava auttaa kaikissa tieto- ja kyberturvaan liittyvissä haasteissa

Asiantuntijapalvelut
Lue lisää
Tietoturvapäällikkö
Lue lisää
Koulutukset
Lue lisää

Tutustu tieto- ja kyberturvallisuuden asiantuntijoihimme ja lue lisää aiheesta

Asiantuntijat
Lue lisää

Tieto- ja kyberturvan asiantuntijapalveluiden käyttö on hyvä valinta

Asiakaskyselyn mukaan kyber- ja tietoturva-asiakkaamme suosittelisivat palveluitamme erittäin todennäköisesti. He ovat saaneet palveluistamme seuraavia hyötyjä:

  • Parempi tietoriskien arviointi ja hallinta
  • Varmuus tietosuoja-asetuksen vaatimusten täyttämisestä
  • ISO 27001 -standardin mukainen hallintajärjestelmä ja dokumentaatio
  • Ajankäytön optimointi: aika käytetään tehokkaasti ja oleellisiin asioihin
  • Hyvä ymmärrys tietotekniikkaan
  • Tehokas projektien läpivienti

Yhteistyö kanssamme varmistaa, että organisaationne tieto- ja kyberturva on varmasti kunnossa. Ulkopuolisten palveluiden käyttäminen vapauttaa teidät keskittymään liiketoiminnan kannalta oleellisiin asioihin ja vähentää merkittävästi tietoriskejä.

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja kerromme lisää palveluistamme.