Henkilönostinkoulutus

Henkilönostinkoulutuksessa opit tuntemaan henkilönostimien ominaisuudet ja turvallisen käytön. Koulutuksessa on huomioitu lainsäädäntö- ja viranomaisvaatimukset. Koulutus perustuu soveltuvin osin ISO 18878 ja ISO 18893 -standardeihin. Se soveltuu pohjaksi työnantajan myöntämälle kirjalliselle luvalle käyttää henkilönostimia.

Koulutus pitää sisällään teoriaosuuden ja käytännön harjoitukset, jotka pidetään ulkotiloissa. Huomioi koulutuksessa sään mukainen pukeutuminen ja ulkotyöskentelyn turvavarusteet. Koulutuksessa käydään läpi seuraavia henkilönostimia:

  • Hinattavat ja käsin siirrettävät henkilönostimet
  • Ajettavat saksilavat
  • Ajettavat puominostimet
  • Hinattavat teleskooppipuomi- ja nivelpuominostimet

Koulutuksen kesto: 8 tuntia

Toteutustapa: Lähikoulutus

Koulutuksen hinta: 250 € + alv. Hintaan sisältyy todistus koulutuksen hyväksytystä suorittamisesta, henkilönostinkortti ja lounas.

Pätevyyden voimassaolo: 5 vuotta

Koulutus järjestetään yhteistyössä Ramirentin kanssa.

Räätälöity koulutus

Järjestämme räätälöityjä lähi- ja webinaarikoulutuksia teidän organisaationne tarpeisiin. Kohdennamme koulutukset vastaamaan käytännönläheisesti teidän toimintaanne, joka tukee parhaiten päivittäistä työntekoa ja toimintatapojanne. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teidän tarpeisiinne sopiva koulutus.

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja kerromme lisää palveluistamme.