Trukkikoulutukset

Trukkikoulutusten tavoitteena on parantaa ajamisen taitoja ja turvallista käyttöä. Trukin kuljettajalla tulee olla lainsäädännön mukaan työnantajan antama kirjallinen lupa käyttää trukkia. Työnantajan on  varmistettava, että työntekijällä on riittävät taidot trukin turvalliseen käyttämiseen. Koulutus soveltuu trukin kuljettajan perehdytykseksi. Koulutus on mahdollista sisällyttää osaksi kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusta.

Järjestämme trukkiturvallisuuskoulutusta ja trukin turvallisen käytön koulutusta yhteistyössä Ramirentin kanssa. Neljän tunnin koulutus sisältää teoriaosuuden, jossa käydään läpi työskentelyyn liittyvää lainsäädäntöä ja vaatimuksia sekä turvallisen työskentelyn edellytykset. Päivän koulutus sisältää teoriaosuuden ja käytännön harjoittelun.

Koulutuksen kesto: 4 tai 8 tuntia

Toteutustapa: Lähi- tai webinaarikoulutus

Koulutuksen hinnat: Webinaarikoulutus (4 h) 100 € + alv. ja lähikoulutus (8 h) 140 € + alv.

Ammattipätevyysmerkintä: 15 € + alv.

Pätevyyden voimassaolo: 5 vuotta

Räätälöity koulutus

Järjestämme räätälöityjä lähi- ja webinaarikoulutuksia teidän organisaationne tarpeisiin. Kohdennamme koulutukset vastaamaan käytännönläheisesti teidän toimintaanne, joka tukee parhaiten päivittäistä työntekoa ja toimintatapojanne. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teidän tarpeisiinne sopiva koulutus.

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja kerromme lisää palveluistamme.