Tulityökorttikoulutus

No, events found yet. Have you added any at eventilla.com?

Tulityökortin tarvitsevat kaikki tulitöitä tekevät ja tulityöluvan myöntäjät. Tulitöiksi katsotaan kipinöintiä aiheuttavat tai avoliekillä tehtävät työt sekä voimakasta lämpösäteilyä aiheuttavien välineiden käyttö, kuten erilaiset hitsaus- ja leikkaustekniikat sekä metallien hionta. Tulityökorttia tarvitaan muun muassa kuumailmapuhallinta tai kaasupoltinta käyttäessä. Tulityökortti tulee olla aina voimassa, kun työskennellään tilapäisellä tulityöpaikalla. Kattotulityökorttia ei ole enää olemassa, joten nykyisin riittää tulityökortin suorittaminen. Tulityökorttikoulutus kestää kahdeksan tuntia, jossa opiskellaan tulitöiden teoriaa oppitunneilla ja suoritetaan käytännön harjoituksia.

Koulutuksen kesto: 8 tuntia

Toteutustapa: Lähikoulutus

Koulutuksen hinta: 125 € + alv.

Pätevyyden voimassaolo: 5 vuotta

Tulityökortti lähetetään postilla koulutuksen jälkeen. Korttitieto.fi -sovelluksella pystyt tallentamaan tulityökortin myös sähköisessä muodossa. Jos tulityökorttisi on kadonnut, niin voit tilata uuden Suomen Pelastusalan Keskusjärjestöstä.

Räätälöity koulutus

Järjestämme räätälöityjä lähi- ja webinaarikoulutuksia teidän organisaationne tarpeisiin. Kohdennamme koulutukset vastaamaan käytännönläheisesti teidän toimintaanne, joka tukee parhaiten päivittäistä työntekoa ja toimintatapojanne. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teidän tarpeisiinne sopiva koulutus.

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja kerromme lisää palveluistamme.