Tietosuojakoulutus

Koulutuksen nimi
Alkaa
Loppuu
Lisätiedot ja ilmoittautuminen
Microsoft 365 ympäristön suojaaminen, tietoturvakoulutus 2.2.2023
2.2.2023 08:00
2.2.2023 11:30

Personal information




Valitse maakoodi ja syu00f6tu00e4 numerosi ilman etunollaa esim. 401234567. 
Cancel

Personal information




Valitse maakoodi ja syu00f6tu00e4 numerosi ilman etunollaa esim. 401234567. 
Cancel
Tietoturvallisuuden hallintamalli koulutus 16.2.2023
16.2.2023 08:00
16.2.2023 15:30

Personal information




Valitse maakoodi ja syu00f6tu00e4 numerosi ilman etunollaa esim. 401234567. 
Cancel

Personal information




Valitse maakoodi ja syu00f6tu00e4 numerosi ilman etunollaa esim. 401234567. 
Cancel
Tietosuojakoulutus 21.2.2023
21.2.2023 08:00
21.2.2023 11:30

Personal information




Valitse maakoodi ja syu00f6tu00e4 numerosi ilman etunollaa esim. 401234567. 
Cancel

Personal information




Valitse maakoodi ja syu00f6tu00e4 numerosi ilman etunollaa esim. 401234567. 
Cancel
Kyberturvallisuuskoulutus 21.2.2023
21.2.2023 12:00
21.2.2023 15:30

Personal information




Valitse maakoodi ja syu00f6tu00e4 numerosi ilman etunollaa esim. 401234567. 
Cancel

Personal information




Valitse maakoodi ja syu00f6tu00e4 numerosi ilman etunollaa esim. 401234567. 
Cancel
Tietosuojavastaavan koulutus 1.3.2023
1.3.2023 09:00
1.3.2023 16:00

Personal information




Valitse maakoodi ja syu00f6tu00e4 numerosi ilman etunollaa esim. 401234567. 
Cancel
Tietoturvallisuuden hallintamalli koulutus 16.3.2023
16.3.2023 08:00
16.3.2023 15:30

Personal information




Valitse maakoodi ja syu00f6tu00e4 numerosi ilman etunollaa esim. 401234567. 
Cancel

Personal information




Valitse maakoodi ja syu00f6tu00e4 numerosi ilman etunollaa esim. 401234567. 
Cancel
Tietosuojakoulutus 4.4.2023
4.4.2023 08:00
4.4.2023 11:30

Personal information




Valitse maakoodi ja syu00f6tu00e4 numerosi ilman etunollaa esim. 401234567. 
Cancel
Kyberturvallisuuskoulutus 4.4.2023
4.4.2023 12:00
4.4.2023 15:30

Personal information




Valitse maakoodi ja syu00f6tu00e4 numerosi ilman etunollaa esim. 401234567. 
Cancel
Microsoft 365 ympäristön suojaaminen, tietoturvakoulutus 5.4.2023
5.4.2023 08:00
5.4.2023 11:30

Personal information




Valitse maakoodi ja syu00f6tu00e4 numerosi ilman etunollaa esim. 401234567. 
Cancel

Personal information




Valitse maakoodi ja syu00f6tu00e4 numerosi ilman etunollaa esim. 401234567. 
Cancel
Tietosuojavastaavan koulutus 13.4.2023
13.4.2023 09:00
13.4.2023 16:00

Personal information




Valitse maakoodi ja syu00f6tu00e4 numerosi ilman etunollaa esim. 401234567. 
Cancel
Microsoft 365 ympäristön suojaaminen, tietoturvakoulutus 11.5.2023
11.5.2023 08:00
11.5.2023 11:30

Personal information




Valitse maakoodi ja syu00f6tu00e4 numerosi ilman etunollaa esim. 401234567. 
Cancel

Personal information




Valitse maakoodi ja syu00f6tu00e4 numerosi ilman etunollaa esim. 401234567. 
Cancel
Tietosuojakoulutus 23.5.2023
23.5.2023 08:00
23.5.2023 11:30

Personal information




Valitse maakoodi ja syu00f6tu00e4 numerosi ilman etunollaa esim. 401234567. 
Cancel
Kyberturvallisuuskoulutus 23.5.2023
23.5.2023 12:00
23.5.2023 15:30

Personal information




Valitse maakoodi ja syu00f6tu00e4 numerosi ilman etunollaa esim. 401234567. 
Cancel
Tietoturvallisuuden hallintamalli koulutus 25.5.2023
25.5.2023 08:00
25.5.2023 15:30

Personal information




Valitse maakoodi ja syu00f6tu00e4 numerosi ilman etunollaa esim. 401234567. 
Cancel

Personal information




Valitse maakoodi ja syu00f6tu00e4 numerosi ilman etunollaa esim. 401234567. 
Cancel
Tietosuojavastaavan koulutus 30.5.2023
30.5.2023 09:00
30.5.2023 16:00

Personal information




Valitse maakoodi ja syu00f6tu00e4 numerosi ilman etunollaa esim. 401234567. 
Cancel

Tietosuojakoulutuksessa perehdytään käytännönläheisesti EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen vaatimuksiin, jotta osallistuja osaa ottaa haltuun tietosuoja-asiat ja soveltaa tietoa käytännössä. Koulutus luo edellytyksiä oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoaa konkreettisia työkaluja asetuksen vaatimusten toteuttamiseen. Koulutuksessa käsitellään seuraavia asioita:

  • Tietosuojan tilanne maailmalla ja Suomessa
  • EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen tausta ja tarkoitus
  • Henkilötieto, rekisterinpitäjä, käsittelijä – mitä näillä käytännössä tarkoitetaan?
  • Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteet
  • Rekisteröidyn oikeudet
  • Rekisterinpitäjän velvollisuudet
  • Tietoriskien ja vaikutusten arviointi sekä hallintatoimenpiteet
  • Tietosuojan organisointi ja vastuukysymykset
  • Käsittelyn ulkoistaminen ja tietojen siirto
  • Toiminta poikkeustilanteissa
  • Ilmoitusvelvollisuus ja yhteistyö viranomaisten kanssa
  • Tietosuojavaltuutetun ratkaisuita

Koulutuksen kesto: 0,5 päivää

Toteutustapa: Webinaari

Koulutuksen hinta: 150 € + alv.

Räätälöity koulutus

Järjestämme räätälöityjä lähi- ja webinaarikoulutuksia teidän organisaationne tarpeisiin. Kohdennamme koulutukset vastaamaan käytännönläheisesti teidän toimintaanne, joka tukee parhaiten päivittäistä työntekoa ja toimintatapojanne. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teidän tarpeisiinne sopiva koulutus.

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja kerromme lisää palveluistamme.