Koulutusten maksu- ja peruutusehdot

Maksuehdot organisaatioille

Mikäli koulutusta ei ole maksettu ilmoittautumisen yhteydessä, lähetetään lasku koulutuksen jälkeen. Maksuehto on 14 vuorokautta, ellei toisin sovita. 

Maksuehdot yksityishenkilöille

Koulutuksen maksu tulee suorittaa ennen koulutusta. Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä Ahertava Oy:n kotisivuilla tai vaihtoehtoisesti lähetämme maksulinkin sähköpostiin, mikäli ilmoittautuminen tapahtuu puhelimitse tai sähköpostitse. 

Alennuskoodi

Koulutuksen alennuskoodi tulee syöttää ilmoittautumisen yhteydessä sille varattuun kenttään ilmoittautumislomakkeella. Alennuskoodi on käytössä vain alkuperäiseen tilaukseen. Alennuskoodin voimassaolo ilmoitetaan sen luovutuksen yhteydessä tilaajalle. Alennuskoodia ei saa luovuttaa sopimuksen vastaiseen käyttöön.

Koulutusten kortit 

Toimitamme koulutuksen jälkeen aina kortit tilauksessa annettuun osoitteeseen. Ahertava Oy ei vastaa Postin kadottamista korteista tai väärin annetuista osoitetiedoista eikä niihin osoitetuista postituksista. Toimitamme tarvittaessa uuden kortin hintaan 15 euroa + alv. 

Ammattipätevyysmerkintä

Koulutuksista voi saada kuljettajan ammattipätevyysmerkinnän, joka ilmoitetaan Traficomille. Suoritusmerkintä voidaan tilata koulutuksen tilauksen yhteydessä. Koulutukseen osallistuva henkilö voi myös tilata merkinnän koulutuksen yhteydessä. Kaikissa tapauksissa merkinnästä aiheutuva viranomaiskulu laskutetaan tilaajalta, eikä merkinnästä toimiteta erillistä tilausvahvistusta. Merkinnän tilaus on sitova eikä sitä voida perua.

Peruutusehto

Koulutukseen ilmoittautuminen tai koulutuksen tilaaminen on sitova. Ilmoittautumisen tai koulutustilauksen voi perua kustannuksitta viimeistään 14 päivää ennen koulutusta. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista hyvitämme laskusta 50 prosenttia. Mikäli osallistumista ei peruta ennen koulutuksen alkua, veloitamme koko hinnan.

Ahertava Oy pidättää oikeuden peruuttaa koulutuksen, jos osallistujamäärä jää liian vähäiseksi tai kouluttaja sairastuu. Koulutuksen peruuntuessa Ahertava Oy tiedottaa osallistujille tai heidän yhteyshenkilöilleen.

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja kerromme lisää palveluistamme.