Koulutukset

Tarjoamme monipuolista turvallisuuteen liittyvää koulutusta. Järjestämme avoimia webinaarikoulutuksia Microsoft Teamsillä. Koulutuksemme ovat toimialoittain kohdennettu, jonka avulla saavutetaan parempi koulutuksen laatu, koska varsinkin perinteiset kortti- ja pätevyyskoulutukset ovat useasti hyvin tylsiä sekä osallistujille että kouluttajille.

Järjestämme myös räätälöityjä lähi- ja webinaarikoulutuksia teidän organisaationne tarpeisiin. Kohdennamme koulutukset vastaamaan käytännönläheisesti teidän toimintaanne, joka tukee parhaiten päivittäistä työntekoa ja toimintatapojanne.

Kaikki kouluttajamme ovat kokeneita asiantuntijoita, joilla on laaja-alainen käytännön työkokemus eri toimialoilta. Kouluttajillamme on pedagoginen pätevyys ja he ovat suorittaneet paljon eri kouluttajapätevyyksiä. Käy tutustumassa kouluttajiimme.

Olemme luotettava ja ammattitaitoinen koulutuskumppani, joka tukee organisaationne turvallisuusosaamisen kehittymistä monipuolisesti. Viime vuonna meidän koulutuspalautteiden keskiarvo oli vanhalla kouluasteikolla 9.6, joten asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä koulutuksiimme.

Aiheeseen liittyvät videot

Katso kaikki videot Ahertavan YouTube-kanavalla

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja kerromme lisää palveluistamme.